Over ons

Foto Phyline

Phyline Derksen

Verloskundige en echoscopiste

Ik ben sinds 2008 verloskundige. Na mijn afstuderen ben ik direct begonnen met het werken in een grote groepspraktijk in Groningen. Hier heb ik met veel plezier gewerkt.

In die jaren zijn mijn kinderen Gijs (2010) en Sara (2014) geboren. Sinds eind 2018 gaat nu ook Sara naar school waardoor ik meer tijd heb voor mijn werk.

In mijn vrije tijd lees ik graag goede thrillers, haak ik, ga uiteten met vriendinnen en doe ik Uno met mijn kinderen.

In mei 2019 ben ik van start gegaan als caseload verloskundige. Op deze manier kon ik veel tijd nemen voor de zorg voor mijn cliënten (en partners). Sinds maart 2021 ben ik gaan samenwerken met oud-collega Lianne en dit is een super stap geweest! Zo krijgen de cliënten nog steeds alle aandacht en vertrouwen in zichzelf door de kleinschalige zorg die wij bieden.

Verloskundige zijn is een erg mooi en dankbaar beroep, wat ik met veel liefde uitvoer. Het feit dat je een aanstaande moeder (en vader/moeder) kunt begeleiden in een bijzondere periode in haar leven vind ik geweldig!

Foto Phyline
Foto Phyline

Lianne van der Heiden-van de Pol

Verloskundige en echoscopiste

In 2010 ben ik afgestudeerd als verloskundige. De eerste jaren werkte ik in een eigen middelkleine (plattelands)praktijk in Friesland en later in de groepspraktijk in Groningen waar ik Phyline heb leren kennen. In Groningen keerde ik terug naar mijn ‘roots’ en vond ik een fijne plek in Haren om te wonen met mijn man, dochter Elien (2017) en zoon Huub (2020).

In mijn vrije tijd maak ik graag uitstapjes, knutsel ik uren aan fotoboeken, bak ik een taart of ga ik zwemmen of wandelen. Bordspellen, uit eten gaan, winkelen en kletsen doe ik graag.

Het werk als verloskundige is zo leuk, dankbaar en intiem. Ik mag deel uitmaken van een heel bijzondere periode in jullie leven en ik vind het belangrijk om dat op een persoonlijke manier te doen. In een kleinschalige praktijk kunnen wij jullie echt leren kennen en dat geeft wederzijds veel voldoening.

Nu ik zelf moeder ben en twee keer heb mogen ervaren hoe prettig het is om een vertrouwde verloskundige aan je zijde te hebben weet ik helemaal zeker dat ik dat iedere aanstaande moeder (en vader) gun!