Onze Reviews

Een hele goede ervaring gehad.
Ontvangen van Myrthe op 06-04-2023

Fijne kleine praktijk zodat je elkaar echt leert kennen. Phyline en Lianne zijn zeer kundig, altijd bereikbaar en bieden echt zorg op maat. Ze hebben de zorg goed afgestemd op onze behoeften. Zeker een aanrader!

Met hun deskundigheid, ervaring en persoonlijke aandacht
Ontvangen van Marlies op 23-03-2023

Tijdens onze tweede zwangerschap zijn we heel goed begeleid door Phyline en Lianne. Met hun deskundigheid, ervaring en persoonlijke aandacht ging ik met een heel gerust gevoel richting de bevalling. Wat ik persoonlijk als heel waardevol heb ervaren, is het feit dat ze volledig open stonden voor mijn eigen wensen: o.a. het gebruik van een TENS-apparaat en bevallen in een bevalbad in het UMCG. Ook voor de nazorg (kraamvisite, controle) nemen ze alle tijd. Dankzij Phyline en Lianne heb ik ervaren dat een bevalling in het ziekenhuis ook heel natuurlijk en ontspannen kan verlopen, en daar ben ik ze heel dankbaar voor!

We zijn heel tevreden over de begeleiding
Ontvangen van Nienke op 27-03-2023

We zijn heel tevreden over de begeleiding van Phyline en Lianne tijdens mijn zwangerschap en bevalling. Ze zijn betrokken, kundig, ervaren en persoonlijk en geven je het gevoel dat je met alles bij hun terecht kan. Ze kijken echt naar wat je nodig hebt in plaats van standaard te werken. We raden deze praktijk zeker aan bij andere mensen.

Fijn persoonlijk contact
Ontvangen van Karen op 22-04-2023

Vanaf het eerste gesprek hebben wij ons ontzettend op ons gemak gevoeld bij Lianne en Phyline, door hun kennis en ook door het fijne persoonlijke contact. We hadden altijd het gevoel alles te kunnen vragen. Het was mijn eerste zwangerschap. Mijn instinct was: "Ik wil in het ziekenhuis bevallen, daar is alle hulp dichtbij", maar na gesprekken met Lianne en Phyline heb ik toch besloten om thuis te willen bevallen. Dankzij hen hadden wij hier vertrouwen in. En wat is het fijn dat dit ook gelukt is. We kijken terug op een geweldige begeleiding tijdens de zwangerschap en ook tijdens de bevalling. Mocht er ooit een tweede komen, dan hopen we dat we weer bij Samen Verloskundigen terecht kunnen. Jullie zijn toppers en we raden jullie praktijk dan ook aan bij iedereen!

Veel geborgenheid
Ontvangen van Maarten op 22-04-2023

Wij zijn vader en moeder geworden van een prachtige dochter en zijn Phyline en Lianne heel dankbaar voor hun voortreffelijke rol daarin! Dit was onze eerste zwangerschap, dus we hadden veel soms acute vragen, zowel bij de consulten als daarbuiten. Het gaf ons heel veel geborgenheid dat Lianne en Phyline er altijd voor ons waren, zelfs als we hen soms in het weekend besloten direct op te bellen. Ze hadden dan ook altijd bijzonder veel begrip voor onze situatie. Sowieso waren we onder de indruk van de kennis en expertise van hen beiden, al helemaal omdat we ons zelf ook goed hadden proberen in te lezen. Wat wij ook erg bijzonder vonden was Phyline en Lianne’s bereidheid om hun zorg voor ons specifiek af te stellen op onze situatie. We kregen zelfs op verzoek ons dossier mee, mochten extra test resultaten inzien, en mochten meerdere versies van ons geboorteplan opstellen. Tijdens de bevalling zelf voelden we ons daardoor in bijzonder goede handen. Heel fijn ook dat Phyline ons naar het ziekenhuis wilde rijden, en gedurende de hele bevalling onze steun en toeverlaat was. En zelfs na de bevalling hebben we nog meerdere keren bezoek mogen ontvangen van Lianne en Phyline om te zorgen dat zowel moeder als dochter het goed maakten. Wij prijzen ons dan ook erg gelukkig dat we onze zwangerschap met Samen Verloskundigen hebben mogen doorlopen!

Regie in eigen handen
Ontvangen van Kirsten op 07-04-2023

Wat een fijne begeleiding heb ik gehad van Lianne en Phyline! Dag en nacht staan ze klaar voor jou als zwangere, alles is bespreekbaar en ze hebben ontzettend veel kennis. Door de goede voorbereiding die ik heb gehad van Lianne en Phyline en de fantastische begeleiding tijdens de bevalling heb ik echt een droombevalling en droomkraamweek gehad. Ik had zelf de regie in handen tijdens de bevalling en als er dingen waren waar we tegenaan liepen konden we dit met elkaar bespreken. Ook voor mij als vrouw met een hoger BMI (hier zitten namelijk nogal verschillen in per verloskundige heb ik gehoord). Ik zou iedereen deze begeleiding aanraden. Dus zoek je een leuke verloskundigen praktijk met lieve mensen die echt kijken naar jou als persoon en je kindje? Dan zou ik echt kiezen voor Samen Verloskundigen, daar ga je zeker geen spijt van krijgen!

Plus punt: eigen echo apparaat
Ontvangen van Robin op 20-03-2023

Hele fijne ervaring gehad bij deze duo praktijk! Erg fijn dat je beide verloskundigen leert kennen tijdens de afspraken, zodat je tijdens de bevalling niet met een "vreemde" bent. Er word goed naar je geluisterd en elk kwaaltje of zorg word serieus genomen. Verder wat een fijn plus punt is, is dat ze zelf een echo apparaat hebben. Dus hoef je niet voor elke echo naar een andere locatie. De begeleiding bij de bevalling zelf vond ik ook erg fijn en prettig, daardoor kon ik vrij "ontspannen" blijven. Ze zijn natuurlijk "maar" met zijn tweeën, maar er zijn duidelijke afspraken met een back up praktijk wanneer nodig. Wij hebben dat niet nodig gehad. Ook na de bevalling hadden we fijne opvolging, zelfs al waren we uit behandeling bij hun. Dankzij hun extra checks bij de zorgen die we hadden kregen we optijd extra hulp. Daar zijn we nog altijd erg dankbaar voor!

Vol vertrouwen
Ontvangen van Marrit op 03-04-2023

Erg fijne kleinschalige praktijk, waardoor erg persoonlijke benadering. Wij hebben tijdens het traject zowel Phyline als Lianne gezien en hadden in beide vol vertrouwen voor de bevalling. Helaas hebben we dit niet mogen ervaren doordat het een ziekenhuis bevalling werd. Hopelijk krijgen we deze kans in de toekomst nog een keer bij een volgend kindje ;-) :-)

Geweldige ervaring
Ontvangen van Laurien op 29-04-2023

Geweldige verloskundigen zijn Phyline en Lianne: heel prettig, vriendelijk, lief, rustig en ontzettend kundig! Als ik terugdenk aan alle bezoekjes en de bevalling zelf, dan word ik helemaal blij :). Het was een geweldige ervaring, mede dankzij jullie :). Bedankt, nogmaals;)!! Ik zou jullie dan ook aan iedereen aanraden.

Luisteren goed naar je wensen.
Ontvangen van Tessa op 17-04-2023

Hele fijne praktijk! Kleinschalig en nemen de tijd voor elke controle! Erg fijn om vanaf het begin een band op te kunnen bouwen met deze dames. Ook tijdens de kraamweek en de bevalling super begeleiding gehad. Luisteren heel goed naar je wensen en gaan ook voor de fysiologische bevalling :D. Kortom, zoek je een kleinschalige praktijk, met veel aandacht voor jou, je wensen en je kindje; dan ben je hier aan het juiste adres!

Super fijn
Ontvangen van Tessa op 05-05-2023

Een super fijne verloskundigenpraktijk! Ze nemen de tijd voor je, zijn betrokken, eerlijk en respecteren je wensen en ideeën omtrent een bevalling. Ook tijdens de bevalling veel steun ervaren van Phyline!

Rustig
Ontvangen van Anna op 02-05-2023

Heel blij met Lianne en Phyline! Ze geven altijd een rustig gevoel, en altijd bereikbaar voor alle soorten vragen tijdens mijn zwangerschap. Een aanrader!

Zorg goed afgestemd op behoeften
Ontvangen van Myrthe op 13-04-2023

Een hele goede ervaring gehad. Fijne kleine praktijk zodat je elkaar echt leert kennen. Phyline en Lianne zijn zeer kundig, altijd bereikbaar en bieden echt zorg op maat. Ze hebben de zorg goed afgestemd op onze behoeften. Zeker een aanrader!

Voelden ons thuis
Ontvangen van Jeffery op 22-04-2023

We zijn ruim anderhalf jaar bij Phyline en later met Lianne. Onze eerste zwangerschap was helaas een miskraam, wat de vertrouwen in de tweede zwangerschap schade. Samen met Phyline en Lianne kregen wij langzaam het vertrouwen weer terug. Met extra aandacht door regelmatige gesprekken te voeren en een extra controle konden we per week steeds een beetje verder kijken. Naarmate de zwangerschap vorderde voelde wij de baby in de buik dagelijks bewegen. De beweging zorgde dat het vetrouwen bleef. Tot op kerstavond, toen we de baby niet meer in de buik voelde. We belde de praktijk en dertig minuten later stond de verloskundige, al sterk ruikend naar het kerstdiner, te luisteren naar het kloppende hartje. We voelde ons ligt bezwaard, maar met een grapje voelde we al aan dat juist hadden gehandeld. We zijn heel blij dat we bij hun zaten. We voelde ons thuis en kregen de ruimte om alle vragen te stellen tijdens elk bezoek, te kijken naar de baby en troost te krijgen tijdens de moeilijke momenten. Na de bevalling moesten we helaas afscheid nemen, maar als de tweede baby in de buik zit bellen wij eerst Samen verloskundigen Duopraktijk. Dan pas opa en oma.

Echt tijd voor je
Ontvangen van Wilma op 11-05-2023

Super fijne verloskundigen. Ze hebben echt tijd voor je, laten de regie bij de zwangere en ik vond de begeleiding tijdens de bevalling heel prettig en afgestemd op mij. Dankbaar en raad ze iedereen aan.

Persoonlijk contact
Ontvangen van Gerri op 22-04-2023

Wat een opmerkzaam top team! Dankjewel Phyline en Lianne voor jullie bijdrage aan de prachtige geboorte van onze gezonde dochter. We kijken terug op fijn persoonlijk contact tijdens de zwangerschap, onverdeelde aandacht en prettige coaching tijdens de bevalling en goede nazorg. Een oprechte aanrader voor aanstaande ouders!

Goede begeleiding
Ontvangen van Marta op 22-04-2023

Lianne en Phyline, jullie zijn heel erg gewaardeerd!!! Fantastische vrouwen zijn dat. Ze tonen veel begrip, ik kon met alle onzekerheden en twijfels bij ze terecht komen, ook na de bevalling. Hele goede begeleiding, bij twijfels komen ze toch langs. Je kan ze altijd telefonisch bereiken. Ik heb fijne gesprekken met ze gehad, ze zijn heel professioneel, vrienden, gewoon fijne mensen! Ze zijn allebei voor een kraambezoek geweest, hoe fijn is dat! Dames heel erg bedankt voor alles!!!

Kleine praktijk met persoonlijke benadering
Ontvangen van Maaike op 25-09-2023

We kozen bewust voor een kleine verloskundigen praktijk met persoonlijke benadering en die vonden we bij Phyline en Lianne. Gedurende de gehele zwangerschap konden we terecht met onze (zorgen en) vragen, waar rustig de tijd voor werd genomen. We kregen goede tips en adviezen. Dit gaf geruststelling en hierdoor hebben we meer vertrouwen gekregen in de bevalling. Phyline liet mij tijdens mijn thuisbevalling in mijn eigen ‘flow’ en straalde veel rust en kalmte uit, wat super fijn was. Precies wat ik nodig had. We kijken dan ook terug op een hele mooie thuisbevalling en zouden deze praktijk zeker aanraden!

Verschil met grote praktijk
Ontvangen van Sanne op 11-09-2023

Ontzettend fijne en persoonlijke begeleiding gehad bij onze tweede zwangerschap. Echt een verschil met de grote praktijk waar we bij onze eerste zwangerschap zaten. We voelden ons erg serieus genomen bij onze zorgen t.a.v. mogelijke herhaling van vroeggeboorte, en alleen al dat serieus genomen worden heeft erg geholpen. Mede dankzij de super nuchtere, rustige én humoristische aanpak en energie van (in ons geval) Lianne en Bente verliep de bevalling zo soepel als maar kon, wat een super ervaring! Zeker een aanrader deze praktijk!

Ruimte voor angsten en zorgen
Ontvangen van Jorien op 21-06-2023

Een absolute aanrader deze verloskundige praktijk! We hebben erg goede begeleiding gehad tijdens de zwangerschap van ons tweede kindje. Doordat het een kleinschalige praktijk is leer je elkaar echt kennen. Phyline was op de hoogte van onze voorgeschiedenis (miskraam en vroeggeboorte), wat ik persoonlijk erg fijn vond. Er was alle ruimte voor de angsten en zorgen die daarmee gepaard gingen. Ook was het geen probleem dat mijn voorkeur voor de bevalling steeds veranderde gedurende de zwangerschap.Tijdens de bevalling heb ik veel baat gehad bij de rustige, deskundige houding van Phyline en het vertrouwen dat ze daarmee uitstraalt. Phyline haar stijl (zoveel mogelijk hands-off) paste erg goed bij onze wensen. Ik zou deze praktijk zeker aanraden!

Staan open voor eigen manier van denken.
Ontvangen van Dominique op 25-08-2023

Heel fijn begeleid tijdens mijn zwangerschap & bevalling door Phyline & Lianne. Ze staan open voor je eigen manier van denken en je kan dag en nacht bij ze terecht! Bij een volgende zwangerschap wil ik zeker weer bij deze verloskundige praktijk!

Ruimte voor je verhaal
Ontvangen van Marjon op 14-09-2023

Warm, betrokken, open, deskundig en meedenkend, zo zou ik Samen Verloskundigen willen omschrijven. De beste keus ooit. Er is ruimte voor je verhaal, je verdriet en je zorgen en daarmee ook voor je wensen. Wij bevelen iedereen Phyline en Lianne aan ❤️